Nabídka kuchařských kurzů podzim 2023

Rádi vás informujeme o našich nadcházejících podzimních kuchařských kurzech pro rok 2023! Toto je jedinečná příležitost pro všechny milovníky dobrého jídla a kulinářského umění. Připravili jsme pro vás tři nezapomenutelné kurzy, které vám přinesou nejen nové dovednosti, ale také mnoho chutných zážitků.

Čtvrtek 2.11.2023

  • Roastbeef s celerovým salátem
  • Dýňový krém
  • Srnčí na víně, špecle
  • Jablko v županu a zmrzlina

Středa 8.11.2023

  • Husí játra Foie Gras s topinkou
  • Kaldoun
  • Martinská husa pečená s jablkem a cibulí, červené zelí a bramborové knedlíčky
  • Palačinka s domácí borůvkovou marmeládou

Čtvrtek 23.11.2023

  • Lososové carpaccio s malým salátkem
  • Kapří polévka
  • Kapří a telecí řízek s naším bramborovým salátem
  • Čokoládový mousse s višněmi v omáčce z červeného vína

Všechny lekce začínají od 16:00 hodin a předpokládaná doba trvání je cca 5 hodin. Cena kurzu je 1950 Kč a zahrnuje veškeré suroviny potřebné k vaření, společné stolování a konzumaci nealkoholických nápojů, kávy, čaje, vína a piva zdarma po dobu konání kurzu.

Můžete si také přivést hosty, kteří by chtěli ochutnat vše, co uvaříte, ale nechtějí se účastnit přípravy menu v kuchyni. Cena pro takového zájemce je 1190 Kč, rovněž včetně nabízených nápojů.

Naše kurzy jsou nejen o vaření, ale také o společné zábavě a objevování nových chutí. Všechny lekce začínají přivítáním s proseccem a občerstvením. Máme omezenou kapacitu, takže neváhejte a rezervujte si své místo hned teď. Rezervaci si můžete vytvořit telefonicky anebo přes kontaktní formulář. Těšíme se na setkání s vámi a společné vaření!

Více příspěvků

Prosecco party 25.5.2024

PŘIJĎTE SI UŽÍT NEZAPOMENUTELNÝ VEČER PLNÝ PROSECCA, HUDBY A TANCE NA II. ROČNÍK PROSECCO PARTY DO ZÁMECKÉ FOŘTOVNY P. METTERNICH!

Večer s Teturem 12.4.2024

Připravili jsme pro Vás 7-mi Chodové menu s ochutnávku vín 1. tataráček z červené řepy, smetanového tvarohu a drcených ořechů Merlot ps rosé polosuché 2022,

Kuchařské kurzy jaro 2024

Na letošní jaro jsme si pro Vás připravili další zajímavé kuchařské kurzy. Termíny kurzů jsou 10.4., 9.5. a 6.6.2024 Účastníci se mohou těšit na přivítání

Josefovská s muzikou 23.03.2024

Na uvítání štamprle Becherovky Čeka Vás celovečerní raut a Vy se můžete těšit na tlačenku z fořtovny, hovězí tatarák, guláš z divočáka s karlovarským knedlíkem, kuřecí a vepřové řízečky,

Kontaktní formulář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.