Večer s Teturem 12.4.2024

Připravili jsme pro Vás 7-mi Chodové menu s ochutnávku vín

1. tataráček z červené řepy, smetanového tvarohu a drcených ořechů

Merlot ps rosé polosuché 2022, Rulandské modré ps claret suché 2023

2. marinovaný pstruh v citrónu s pomeranči

Veltlínské zelené ps 2021 suché, Sauvignon ps 2023 polosuché

3. polníčková polévka s králičím hřbetem

Rulandské šedé ps 2022 suché, Chardonnay ps 2021 polosuché

4. chřest pečený v listovém těstě
Ryzlink vlašský ps 2021 suché, Ryzlink rýnský ps 2022 polosuché

5. dušené vepřové líčko s celerovou kaší
Frankovka RED vzh 2021 suché, Starý vinohrad ps 2020 suché

6. jahodový knedlík sypaný perníkem a přelitý máslem

Pálava ps 2022, Muškát moravský kabinet 2023 polosladké

7. bufet s francouzskými sýry
Regent ps 2021 suché, Ryzlink rýnský ps 2020 polosuché

Začátek 17:00

Cena za raut 1.450,- Kč/osoba

Více příspěvků

Prosecco party 25.5.2024

PŘIJĎTE SI UŽÍT NEZAPOMENUTELNÝ VEČER PLNÝ PROSECCA, HUDBY A TANCE NA II. ROČNÍK PROSECCO PARTY DO ZÁMECKÉ FOŘTOVNY P. METTERNICH!

Kuchařské kurzy jaro 2024

Na letošní jaro jsme si pro Vás připravili další zajímavé kuchařské kurzy. Termíny kurzů jsou 10.4., 9.5. a 6.6.2024 Účastníci se mohou těšit na přivítání

Josefovská s muzikou 23.03.2024

Na uvítání štamprle Becherovky Čeka Vás celovečerní raut a Vy se můžete těšit na tlačenku z fořtovny, hovězí tatarák, guláš z divočáka s karlovarským knedlíkem, kuřecí a vepřové řízečky,

Naše Valentýnské menu

Sklenička malinového Prosecca Krevetová pralinka s bylinkovým tvarůžkem, malým salátkem a toast Telecí steak s čerstvým chřestem, holandská omáčka a petrželové brambory                                                 nebo Pečený losos s bylinkami, čerstvý

Kontaktní formulář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.