Večer s Teturem 12.4.2024

Připravili jsme pro Vás 7-mi Chodové menu s ochutnávku vín

1. tataráček z červené řepy, smetanového tvarohu a drcených ořechů

Merlot ps rosé polosuché 2022, Rulandské modré ps claret suché 2023

2. marinovaný pstruh v citrónu s pomeranči

Veltlínské zelené ps 2021 suché, Sauvignon ps 2023 polosuché

3. polníčková polévka s králičím hřbetem

Rulandské šedé ps 2022 suché, Chardonnay ps 2021 polosuché

4. chřest pečený v listovém těstě
Ryzlink vlašský ps 2021 suché, Ryzlink rýnský ps 2022 polosuché

5. dušené vepřové líčko s celerovou kaší
Frankovka RED vzh 2021 suché, Starý vinohrad ps 2020 suché

6. jahodový knedlík sypaný perníkem a přelitý máslem

Pálava ps 2022, Muškát moravský kabinet 2023 polosladké

7. bufet s francouzskými sýry
Regent ps 2021 suché, Ryzlink rýnský ps 2020 polosuché

Začátek 17:00

Cena za raut 1.450,- Kč/osoba

Více příspěvků

Kuchařské kurzy jaro 2024

Na letošní jaro jsme si pro Vás připravili další zajímavé kuchařské kurzy. Termíny kurzů jsou 10.4., 9.5. a 6.6.2024 Účastníci se mohou těšit na přivítání

Josefovská s muzikou 23.03.2024

Na uvítání štamprle Becherovky Čeka Vás celovečerní raut a Vy se můžete těšit na tlačenku z fořtovny, hovězí tatarák, guláš z divočáka s karlovarským knedlíkem, kuřecí a vepřové řízečky,

Naše Valentýnské menu

Sklenička malinového Prosecca Krevetová pralinka s bylinkovým tvarůžkem, malým salátkem a toast Telecí steak s čerstvým chřestem, holandská omáčka a petrželové brambory                                                 nebo Pečený losos s bylinkami, čerstvý

Kontaktní formulář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.