Nové jarní termíny zážitkového vaření

Nabídka kurzů zážitkového vaření na jaro 2025

Naučíte se nové recepty, vyzkoušíte si různé techniky a společně si užijeme skvělou atmosféru. Účastníci se mohou těšit na přivítání s proseccem a občerstvením.

TERMÍNY:

Středa 9.4. 2025 (VELIKONOČNÍ MENU)

Lososový tatarák s velikonočním vajíčkem
Polníčková polévka se sýrovou taštičkou
Pečený králík a telecí s mandlovou nádivkou a máslovými bramborami
Jahody s chřestem marinované v ginu

 

Čtvrtek 29.5.2025

Šunková pralinka
Mořský ďas v bramborových špagetách (příprava a filetování celé ryby)
Vepřová panenka s bádenským chřestem, holandská omáčka a nové brambory
Palačinka s čokoládovou pěnou

Máte zájem o rezervaci kurzu?

KONTAKTUJTE NÁS

Více příspěvků

Kontaktní formulář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.