Nabídka kurzů zážitkového vaření na jaro 2025
Naučíte se nové recepty, vyzkoušíte si různé techniky a společně si užijeme skvělou atmosféru. Účastníci se mohou těšit na přivítání s proseccem a občerstvením.
TERMÍNY:
Středa 9.4. 2025 (VELIKONOČNÍ MENU)
Lososový tatarák s velikonočním vajíčkem
Polníčková polévka se sýrovou taštičkou
Pečený králík a telecí s mandlovou nádivkou a máslovými bramborami
Jahody s chřestem marinované v ginu
Čtvrtek 29.5.2025
Šunková pralinka
Mořský ďas v bramborových špagetách (příprava a filetování celé ryby)
Vepřová panenka s bádenským chřestem, holandská omáčka a nové brambory
Palačinka s čokoládovou pěnou
Máte zájem o rezervaci kurzu?
KONTAKTUJTE NÁS
Přes kontaktní formulář
Telefonicky